Здраве в моите ръце

Бизнес предложение

Започване на бизнес за под сто лева?

Невъзможно?

Имам новина за вас!

Франчайзингът, само до преди 30 г. заклеймяван и отричан, в крайна сметка се оказва най-евтиният и безопасен начин да започнеш свой бизнес. Провалите в него са едва 33%, което наистина е много добре, като се има предвид, че при всички останали опити за започване на бизнес само през първата година отпадат 80% от тях, а през следващите пет години – още 80% от останалите.
Все пак франчайзингът изисква човек да започне с начален капитал минимум 25 000 Евро, който може да достигне и 600 000 Евро, когато става въпрос за компании като “Макдоналдс” например. Не всеки обаче разполага с такива средства. Какво остава тогава?

Следващото по-добро нещо е… мрежовият маркетинг. Той е взел концепцията за франчайзинга – дава на свободните предприемачи бизнес-възможност, отличаваща се с минимален риск, в която всичко е предварително готово – и е внесъл някои забележителни подобрения.

Готова система - вземаш и прилагаш.
БЕЗ нужда от откриване на топлата вода. Нещата са изпробвани, и доказано работят.

Съвсем малки инвестиции – малък или никакъв риск.
Какъв капитал ви е нужен, за да станете разпростанител? Това е първоначалната вноска за записването и регулярните малки суми за обучение, плюс сумата за закупуване на известно количество от продуктите.

Предимството да работиш от дома си.
За повечето разпростанители това е професия, която човек изпълнява от дома си, така че не е нужно да дава пари за високите наеми за склад и/или офис. Необходими са ви само един телефон, бюро и библиотечка.

Няма шефове и подчинени.
Вие сте независим разпростанител, главата на собствения си бизнес. Нямате подчинени. Хората, с които работите, също са свои шефове, които ръководят собствения си бизнес.
В мрежовия маркетинг човек не просто “притежава своята работа”; той “притежава своя бизнес”. И контролира както своята работа, така и живота си.

По-голям избор
пълно работно време, почасово работно време, пътуване /национално и международно/.

Всеки разпростанител е доброволец.
Той не е длъжен да прави каквото и да било.
Свободен е да работи през дните и часовете, които сам избере, където пожелае, каквото пожелае… и, може би най-важното от всичко – той е свободен да избира хората, с които работи. Макар мнозинството разпростанители да работят основно нещо друго, все повече от тях напускат старата си работа и се отдават напълно на този бизнес, като работят предимно от дома си. Други пък предпочитат да пътуват повече до други градове и дори до други страни, като по този начин поставят своя бизнес на международни основи.

Пълна професионална подкрепа.
Човек е в този бизнес заради себе си, но не е сам. Успехът на вашата корпорация зависи от вашия успех, затова тя ви подкрепя по всички възможни начини. Подобно на франчайзинговите компании, тя ви осигурява продукта или услугата, които продавате, плюс обучение, подходяща учебна литература и др. Вие сте партньори с вашата компания в тази възможност за победа.

Перфектният Франчайзинг

Когато купува франчайзинг, човек добива правото да продава продукта или услугата, осигурени от компанията.

Същото важи и за мрежовия маркетинг,
с тази разлика, че

 • не трябва да плащате франчайзингова такса,
 • нито да имате солиден първоначален капитал,
 • не е нужно да осигурявате склад и/или всевъзможни съоръжения,
 • да наемате хора, с които също ще трябва да се справяте
 • не трябва да плащате процент от своята печалба на компанията

Нещо повече, вие сте независима страна и работите за самия себе си, не за компанията.

И сякаш това не е достатъчно, ами мрежовият маркетинг ни предлага още една, наистина революционна възможност – да предлагате и на други да си изградят успяващ бизнес!

В мрежовия маркетинг човек получава доходи не само за продуктите или услугите, които е разпространил (както е при франчайзинга),
а и от продажбите на хората, които е включил в своята собствена мрежа – хора, които притежават свой независим бизнес в рамките на мрежовия маркетинг.
Точно поради това го наричаме “перфектният франчайзинг”.

Именно това е една от най-силните и привлекателни черти на мрежовия маркетинг.
Той ни позволява да разпределим така нашата енергия, време и талант, че да получаваме комисионни от всички, които сме включили в този бизнес.

Джон Пол Гети е казал някога: “Предпочитам да получавам по 1% от усилията на 100 човека отколкото 100% от собствените си усилия.” Точно такава възможност ни дава мрежовият маркетинг. Това обяснява защо толкова много “обикновени” хора постигат невероятни успехи в този бизнес.

Традиционната продажба и дистрибуция зависят от усилията на малко на брой, избрани суперзвезди в продажбите, всяка една от които разпространява огромни количества от дадената стока.
Мрежовият маркетинг е точно обратното: той се опира на множество хора, всеки един от които върши по малко работа.

Уникална възможност за предприемачество

Мрежовият маркетинг съчетава всички предимства за добър доход, тъй като е франчайз и франчайзингова компания, и в същото време премахва основните недостатъци на двете:

 • Няма високи франчайзингови такси, тъй като ние сме независими разпростанители
 • Не плащаме огромната част от своята печалба на компанията
 • Не се занимаваме с наемане, уволняване и ръководене на персонал.
 • Не сме изправени пред поглъщащи всяка наша свободна минута изисквания на седемдневната работна седмица и четиринайсетчасовия работен ден
 • Имаме предимството да предлагаме висококачествени и уникални продукти и услуги, които задоволяват високите изисквания на клиентите, а контактът и рекламата се осъществяват при лични срещи
 • Можем да избираме с кого, кога, къде и как да работим
 • Не е за пренебрегване и възможността да работим от дома си и по този начин да не плащаме наеми за помещения за офис и склад
 • Работното ни време е изключително гъвкаво
 • Имаме възможност да разпределяме така своето време и енергия, че да получаваме доход и за усилията на другите
 • Включването в този бизнес не представлява никакъв или почти никакъв финансов риск за нас
 • Съществува напълно реална възможност за печелене както от личните продажби, така и от продажбите на мрежата.

Отделете още днес време да проучите възможностите, които предлага мрежовият маркетинг. Това е една семпла и лишена от риск инвестиция, която обещава да ви се отплати по най-забележителен начин, надминаващ и най-смелите ви мечти.За фирмата

Над 15 години английската фирма AquaSource е посветена на поддържането на по-здравословен начин на живот чрез натурални средства.

Фирмата е легално и законно на българския пазар и се занимава с разпространение на:

 1. Натурални, естествени храни и хранителни добавки, подобряващи здравето на хората и даващи енергия
 2. Натурална козметика за естествено чиста и здрава кожа без необходимост от груби химикали, сложни продукти и процедури
 3. Активираща се от светлина йонизираща четка за зъби Соладей Еко, която доказано премахва зъбната плака и петната от никотин, кафе и др. от вашите зъби

 

Ако желаете да имате допълнителен доход, или сериозен бизнес, тогава:

 • нужно ви е време - 1-2 часа на ден или около 10 часа на седмица
 • около 100 лв. -
  • за получаване на ваш личен разпростанителски номер;
  • печатни материали;
  • продукт (за да се убедите в ползите от продуктите, все пак мрежовият бизнес в основата си е препоръчване на нещо полезно и изгодно);
 • телефон;
 • няколко приятели, с които бихте желали да работите

Ако сте готови, тогава

 1. Изтеглете Дистрибуторския договор.
 2. Разпечатайте Дистрибуторския договор в 2(два) броя лице и гръб всеки.
 3. Попълнете и двата броя на договора с твоите данни (в полетата "Данни за дистрибутора" и "Адрес за кореспонденция").
 4. Подпишете и двата броя.
 5. Изпратете и двата броя на адреса на АкваСорс.
 6. Преведете или внесете на каса в съответната банка таксите за регистрация и доставка по банковите сметки на АкваСорс.
 7. Готово! След получаване на документите и банковият превод, оторизирани служители на АкваСорс извършват регистрацията и получавате своя Личен дистрибуторски номер и Начален дистрибуторски комплект по куриер.

Необходимите документи:

Дистрибуторски договор
Адрес и Банкови сметки на АкваСорс

* Ако не можете да отворите документите,
изтеглете и инсталирайте безплатния Adobe Reader >>

 

споделяне на връзка

 


Назад
Copyright © 2017 Здрави и красиви | Powered by HIToferta.com